Finalitza "Visions de la ciència"

22 de març del 2006

Dilluns al vespre va finalitzar una nova edició del cicle de conferències "Visions de la ciència", que durant els mesos de febrer i març ha tingut lloc a diverses biblioteques públiques de Barcelona. La meteorologia i la climatologia han estat els dos temes principals. Canvi climàtic, inundacions, sequeres, escalfament global, ... són alguns dels conceptes que s'han tractat al llarg de les diverses xerrades. L'assistència ha estat notable, omplint-se gairebé sempre les aules o sales d'actes on hi tenien lloc, amb un públic de totes les edats, interessat per aquests temes de tanta actualitat, i amb ganes de resoldre dubtes i d'aprendre coses noves.

L'última conferència va anar a càrrec de la meteoròloga de TV3, Mònica López. Portava com a títol "Meteorologia de butxaca", i durant pràcticament una hora, ens va explicar com funcionava l'atmosfera, els tipus de núvols, algunes pistes per preveure el temps a través de l'observació del cel, i va fer una petita introducció als models numérics, que són una de les eines bàsiques per fer la previsió del temps. Va ser una xerrada molt anema i entenedora.

A la sortida, la Mònica va acceptar fer-se una fotografia de record amb nosaltres. D'esquerra a dreta, en Luis (gràcies per enviar-me la foto), la Mònica, en Josep Maria i un servidor.


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP