Notícies breus

12 de febrer de 2006

Huracans
El primer pronòstic per la temporada d'huracans del 2006 a l'Atlàntic indica que hi haurà 17 tempestes tropicals. Nou es convertiran en huracans i d'aquests, cinc esdevindran huracans intensos.

Canvi climàtic a RAC1
Dissabte al matí van entrevistar al Dr. Javier Martín Vide en el programa Via Lliure de Rac1. Va parlar del canvi climàtic, d'una forma molt clara i entenedora. Podeu descarregar-vos l'entrevista en el següent
enllaç.

Efectes de la neu a Collserola
Segons publica avui La Vanguardia, 3000 arbres del Parc de Collserola van quedar malmesos a conseqüència de la nevada de finals de gener. Especialment han sofert els arbres situats per sobre dels 300 metres d'alçada i els que creixen a les zones més obagues. La neu caiguda era molt humida. El pes sobre les branques va augmentar molt durant la nit quan els termòmetres van caure per sota dels zero graus. La gelada va dur als arbres al límit de la seva resistència i el vent del matí següent va acabar amb les seves forces. A més a més, el terreny va jugar en contra del bosc. Estava molt tou per culpa de les pluges. Durant el mes de gener es van recollir 120 litres/m², molt per sobre del que és habitual inclús en els mesos més humits, octubre i maig.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP