La màgia dels time-lapse

25 de gener del 2012

Durant les últimes setmanes, navegant per la xarxa, he descobert dos vídeos realitzats amb la tècnica time-lapse que m'han semblat sensacionals. Voldria compartir-los amb tots vosaltres!

El primer d'ells porta per títol El Cielo en Canarias, amb escenes preses des de Tenerife, a més de 2.000 metres sobre el nivell del mar i al llarg d'un any, per a poder capturar tots els possibles matisos, núvols, estrelles i colors des d'un paisatge únic que gaudeix d'un dels millors cels del planeta.



El segon vídeo, Yosemite HD, ens mostra algunes de les meravelles que conformen el Parc Nacional de Yosemite, als Estats d'Units d'Amèrica. El parc que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat l'any 1984 i és reconegut internacionalment pels seus penya-segats de granit, salts d'agua, rius d'aigües cristal·lines, boscos de sequoies gegants i la gran diversitat biològica.




El time-lapse és una tècnica fotogràfica que consisteix en la captació d'imatges fixes que després són reproduïdes a una velocitat major a la que van ser obtingudes.


Font vídeos: Vimeo

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP