Documental "Océanos"

20 d’abril del 2010



El proper 23 d'abril s'estrenarà "Océanos", el documental més car de la història del cinema, amb un pressupost de 50 milions d'euros. Es tracta d’una monumental producció realitzada al llarg de vuit anys, quatre d’ells dedicats al rodatge per tots els mars i oceans del planeta.

Acompanyant a les criatures del mar d’una forma fins ara mai vista, explora la cara més desconeguda de la Terra, des de les llacunes tropicals i els gels polars fins a les àmplies superficies a mar obert. A través de la càmara i d’unes innovadores tècniques de filmació, l’espectador contemplarà bancs de meduses, salts de balenes, curses de dofins, acolorits esculls de corall, batalles de crustacis o carícies aquàtiques. Imatges d’una gran bellesa que contrasten amb el gran i negatiu impacte que l’activitat humana provoca sobre aquests ecosistemes, a través de la contaminació procedent dels rius i de les zones urbanes.

Els seus directors, Jacques Perrin i Jacques Cluzaud, volen que Océanos sigui un al·legat a favor del coneixement i la conservació de la natura.

Al portal de vídeos Youtube podeu veure alguns tràilers, realment impressionants, de la nova pel·lícula:





Font: Elaboració pròpia a partir de la web Océanos / Youtube

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP