Cursos de méteo - Juliol 2009

14 de juny de 2009

A l'estiu, un cop finalitzades les classes i els exàmens, algunes universitats catalanes ofereixen cursos sobre temàtiques diverses, tant per al seu alumnat com per al públic en general. Enguany hi ha ofertats dos cursos relacionats amb la meteorologia i la climatologia.
La utilitat de la meteorologia avui
Del 13 al 17 de juliol, en el marc de "Els Juliols" de la Universitat de Barcelona (UB), es realitzarà aquest curs, amb l’objectiu de fer una radiografia de la meteorologia actual: des de com pot afectar la salut de les persones fins a la manera com treballen els homes i les dones del temps en mitjans de comunicació com ara la ràdio i la televisió. Es parlarà de l’ús que fan de les noves tecnologies aplicades a la meteorologia professionals i persones aficionades a aquesta ciència, tant per a la consecució de pronòstics cada cop més precisos i encertats com per compartir i augmentar els coneixements sobre una disciplina que per a molts és també una gran passió.

Més informació i matrícula on-line clicant aquí.
Curs d'Introducció a la meteorologia i clima
Del 6 al 10 de juliol, la Universitat d'estiu Ramon Llull ofereix un curs amb una introducció àmplia a la meteorologia: els seus fonaments potser més teòrics, però al mateix temps les seves expressions més pràctiques. Exploraran la meteorologia de muntanya i la marítima, alhora que descobriran per què plou o neva i com es pot començar a pronosticar-ho. També es farà un petit taller pràctic que ensenyarà a localitzar, descobrir i entendre la informació meteorològica que hi ha a internet.


Més informació i matrícula on-line clicant aquí.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP