Acte d'homenatge a Ernest Guille i Moliné

19 d’abril del 2009

El proper 25 d'abril, a l'Observatori de Pujalt, tindrà lloc un acte d'homenatge a Ernest Guille i Moliné, organitzat per l'ACOM, ASTER i l'Ajuntament de Pujalt.

Programa de l'acte:

- 17:00 h: Inauguració i cloenda dels darrers 3 busts de l’exposició “Meteoròlegs amb cara i ulls”, a càrrec de l’ACOM.

- 17:30 h: Presentació oficial de l’acte d’homenatge a Ernest Guille i Moliné per part de l’Alcalde de Pujalt, Antoni de Solà, i l’Observatori.

- 17:40 h: Biografia de l’Ernest, per la Fundació Ernest Guille i Moliné.

- 18:05 h: Descoberta del bust de l’Ernest per part de la Núria i Montserrat Guille, germanes de l’Ernest. Parlaments per part de l’ACOM i d’ASTER.

- 18:15 h: Els experiments de l’Ernest a càrrec de Jordi Mazon (ACOM) i Albert Borràs (director de l’Observatori). Recull i anècdotes al voltant dels experiments de l’Ernest.

- 19:30 h : Berenar – sopar.

- 20:00 h: Visita guiada, per a qui vulgui, a les instal·lacions de l’Observatori.

- 20:30 h: Preparació dels telescopis per part d’ASTER i breu explicació de la contribució de l’Ernest a ASTER. A continuació, observació del cel profund. L’observació, si el temps ho permet, es durà a terme fins a altes hores de la matinada, donant per acabat l’acte.

L’acte és gratuït i obert a tothom però, per motius d’organització, us preguem confirmeu l’assistència al telèfon de l’Observatori: 93.869.80.22 o al correu electrònic de l’ACOM: acom@acom.cat

Lloc:

Observatori de Pujalt

Carretera de l’Astor, s/n

08282 Pujalt (Barcelona)


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP