T.A.M. a Barcelona (01-12-2017)

1 de desembre de 2017

Comentari: Fort descens (-2,5ºC) de la temperatura de l'aigua del mar respecte a l'observació realitzada fa una setmana. La temperatura actual és la més baixa registrada per aquestes dates, com a mínim, des de l'any 2006 (1,5ºC inferior a la temperatura mitjana del període 2006-2016). Maror amb vent moderat d'entre l'est i el nord-est. Bona transparència de l'aigua. Cel molt ennuvolat.
  

2 comentarios:

Paco ha dit...

Diego, en primer lloc gràcies per la teva feina al blog. Avui hem anat a nedar davant la zona de l'Espai de Mar (uns 3km) i hi ha hagut una mica de discussió sobre la temperatura del mar. Hi ha hagut qui ha fet cas de la web dels surfers del Bogatell que indiquen avui 17,7º, i el que ens ha comentat la recepcionista de l'Espai, que era basat en el teu blog, 14,9º. Pots confirmar-m'ho per aclarir-ho? Moltes gràcies
Francesc Castillo fracasmiq@gmail.com

Diego Lázaro ha dit...

Francesc,

Gràcies pel missatge. Celebro que les meves observacions siguin del vostre interès.

Divendres vaig mesurar 14,9ºC amb una mar força remenada i vent de l'ENE que bufava amb ganes. És possible que avui hagi pujat la temperatura, però gairebé 18ºC em sembla un valor bastant elevat tenint en compte la méteo dels últims dies.

Salutacions,

Diego

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP