Tota una vida dedicada a la méteo

24 de juliol del 2014

 

Els observadors meteorològics constitueixen un dels pilars de la meteorologia. Les dades que obtenen ens permeten conèixer quin temps ha fet i fa i, per tant, disposar d'una valuosa informació a l'hora d'elaborar les prediccions meteorològiques.

L'any 1930 en Richard Hendrickson va realitzar la seva primera lectura com a observador meteorològic del programa del U.S. National Weather Service al seu observatori ubicat a Bridgehampton (Nova York). Aquest agricultor continua elaborant informes diaris que han reportat més de 150.000 observacions meteorològiques (temperatura, precipitació, vent i altres fenòmens destacables) que, a dia d'avui, estan jugant un paper fonamental a l'hora de reconstruir la història del clima del seu país.
 

El passat 27 de juliol de 2014, als seus 101 anys d'edat, en Hendrickson va rebre un premi pels seus 84 anys de servei a la nació. Al ser la primera persona en la història del programa que ha dedicat més de vuit dècades de la seva vida a l'observació meteorològica, tindrà l'honor de que aquest nou premi porti el seu nom. 


Font vídeo: Youtube (U.S. National Weather Service) i elaboració pròpia.
Font imatge: Sara Hendrickson a NOAA
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP