35a Trobada de socis de l'ACOM

26 de maig del 2013


Ahir va tenir lloc, a Premià de Mar (Maresme), la 35a Trobada de socis i simpatitzants de l'Associació Catalana d'Observadors Meteorològics (ACOM).

En aquesta ocasió, una vintena de persones ens vam reunir, a primera hora del matí, a la plaça de l'Ajuntament. L'Alcalde de la ciutat i president de l’Associació Catalana de Municipis, el Sr. Miquel Buch i Moya, ens va donar la benviguda. A continuació vam realitzar una passejada amb el Sr. Ramon Coll, historiador que ens va comentar la història premianenca. Tot seguit vam visitar les termes romanes descobertes recentment i que pocs premianencs han pogut veure.

Posteriorment ens vam desplaçar fins a Cabrera de Mar. Des d'allí vam pujar fins al Castell de Burriac, on vam gaudir d'unes magnífiques vistes malgrat la presència d'alguns intervals de núvols i d'una marinada bastant marcada.

A les tres de la tarda vam anar a dinar a la població veïna de Cabrils. Després d'una distreta sobretaula i per a finalitzar la trobada, vam fer una passejada per la senda peatonal marítima, per a poder veure la desaparició de la sorra de la platja central premianenca. 


Autor fotografia: Sergi Corral
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP