XIV Jornades Eduard Fontserè: la sequera

20 de novembre de 2008Per catorzè any consecutiu l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) brinda les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que enguany s'escauran el dia 29 de novembre de 2008. Com cada any parell, s'hi estudiarà un únic tema monogràfic, que en aquesta ocasió serà la sequera.

L’any 2008 hem pogut veure com, en qüestió de sequera, en molts pocs dies hem passat d'una fase d’emergència a la desaparició del fenomen. Des que els embassaments es van omplir prou, no se n’ha tornat a parlar. Però l’ACAM ha cregut convenient de dedicar unes jornades monogràfiques a estudiar la sequera, si més no des del punt de vista meteorològic.


En aquestes jornades, hi intervindran especialistes de les institucions següents: Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Universitat de Barcelona (UB), Universitat de les Illes Balears (UiB), Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i Centro de Investigaciones sobre Desertificación (CIDE).

Programa de les Jornades, en format PDF.

Font: ACAM

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP