XIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè

21 de novembre del 2007

Per tretzè any consecutiu l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) proposa les XIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que es duran a terme els dies 23, 24 i 25 de novembre de 2007. Com cada any senar, seran genèriques i de tres dies de durada. Constaran d'un acte institucional, per a commemorar el 75è aniversari de la celebració del segon Any Polar i el 50è aniversari de la mort de Manuel Álvarez Castrillón, i de blocs de ponències de gran actualitat sobre la Meteorologia de la Mediterrània Occidental i sobre tècniques modernes de predicció i d'anàlisi meteorològica. Al bloc del clima, s'hi analitzarà el darrer informe del Panell Internacional sobre Canvi Climàtic (IPCC) publicat enguany.

Hi intervindran especialistes de la Universitat de les Illes Balears, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, del Laboratori de Recerca del Clima, de la Universitat del País Basc, del Servei de Meteorologia de Catalunya, de l'Instituto Nacional de Meteorología i de Météo France. Totes les ponències presentades s'inclouran al llibre de les Jornades.

Les Jornades tenen el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de l'Instituto Nacional de Meteorología, de la Diputació de Barcelona i de CosmoCaixa de Barcelona.

Programa de les Jornades

Acte institucional
Sala d'Actes de l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona.
Escola Industrial. Comte Urgell, 187, Barcelona


Seu de les Jornades
CosmoCaixa de Barcelona
Teodor Roviralta, 47-51. 08022 Barcelona


Més informació: ACAM

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP