Una mica de pluja

19 de setembre del 2012

Actualment bona part del país està patint, des de fa molts mesos, una important sequera. Fins ara no estem tenint situacions favorables per a que les pluges arribin i reguin el territori de forma general i abundant. Per això, qualsevol precipitació és molt benvinguda.

Avui ha calgut obrir el paraigües a diverses comarques del litoral i prelitoral català. Durant la matinada i el matí han descarregat, de forma irregular, alguns ruixats i tempestes. A la ciutat comtal ens ha afectat un nucli tempestuós procedent del Baix Llobregat. S'han sentit diversos trons i ha plogut amb una certa alegria, tot i que no durant massa estona. Al castell de Montjuïc s'han recollit fins a 16,5 mm. Al barri de Sants han caigut un total de 13,0 mm, i en el que portem d'any tan sols portem recollits 226,2 mm, una quantitat força inferior a la mitjana.


Durant els propers dies el temps experimentarà una certa millora, tot i que els intervals de núvols no acabaran de marxar del tot. Pel que fa a les temperatures, les màximes tendiran a l'alça de cara al cap de setmana. Els migdies encara seran "estiuencs".


Font imatge: METEOCAT

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP