"Els petits canvis són poderosos"

1 de febrer del 2007

El dia 1 de febrer de 19.55h a 20.00h es proposa apagar tots els llums per deixar descansar el planeta (la proposta vé de França). Si la resposta és massiva, l'estalvi energètic pot ser brutal. Només 5 minuts, i a veure què passa. Passeu la notícia...

És mitjançant aquestes iniciatives com podem demostrar que encara tenim força i podem fer alguna cosa per demostrar als qui tenen el poder, que seguim sent nosaltres els soberants del sistema, i no uns passius titelles que poden fer anar al seu gust.

Sí sí, ja sé que estarem 5 minuts a les fosques amb cara de babaus, però recordeu que internet té molta força i podem aconseguir grans coses. La Terra es mereix 5 minuts de descans! Individualment ens costarà molt poc, però l'estalvi energètic pot ser brutal!! Personalment tinc ganes de veure les xifres rècord d'aquell dia i com bé deia el capità Enciam, "els petits canvis són poderosos", així que gràcies per col.laborar i passeu la notícia!!

******
El día 1 de Febrero de 19:55 a 20:00 se propone apagar todas las luces para dar un respiro al planeta (la propuesta proviene de Francia). Si la respuesta es masiva, el ahorro energético puede ser brutal. Nada más 5 minutos, y a ver qué pasa. Pasad la noticia...

Es a través de estas iniciativas como podemos demostrar que aún tenemos fuerza y podemos hacer algo para demostrar a los que tienen el poder, que seguimos siendo nosotros los soberanos del sistema, y no unos pasivos alceñiques a los que moldear a su antojo.

Sí, sí, ya sé que estaremos 5 minutos a oscuras con cara de tontos, pero recordad que internet tiene mucha fuerza y podemos conseguir grandes cosas. La Tierra se merece 5 minutos de descanso! Individualmente nos costará muy poco, pero el ahorro energético puede ser brutal!!
Personalmente tengo ganas de ver las cifras de aquel día, y pensad que "los pequeños cambios son poderosos", así que gracias por colaborar y pasad la notícia!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP