Onades gegants

12 de febrer de 2014

Durant les últimes setmanes hi hagut una gran activitat ciclogenètica a l'Atlàntic nord, donant lloc a una constant generació de profundes depressions. Això ha provocat grans temporals marítims a les illes Britàniques, França, Espanya i Portugal.

Les onades han estat espectaculars, com feia temps que no es veien. Algunes boies han mesurat onades superiors als 12 metres d'altura i no es descarta que hi hagin hagut d'altres properes als 20 metres. Els danys materials han estat molt importants.

A continuació quatre magnífiques fotografies, tuitejades per fotògrafs i aficionats a la méteo, que ens mostren la força de la natura a través de les onades.

- RT @meteolp: BRUTAL!!! @jgomezsastre: Fotón del temporal de ayer en el Sardinero (Santander) del colega y amigo Esteban Cobo/EFE. - (02/02/2014)


- RT @Quetiempohace: Fotaza del #temporal en la bahía de #Santander, #Cantabria. Cortesía de Ricardo Lopez Blanco. @TiempoDonosti. - (02/02/2014)


- RT @TapasDeCiencia: Una impresionante ola rompe en un faro del puerto pesquero de Viavélez (El Franco, Asturias). Foto de Ástur Montes. - (05/02/2014)

 

- RT @MiguelMorenatti: Impresionante como el temporal ha engullido Porthleven, un pueblo al Sur de Inglaterra Foto: B. Pettersen/The Guardian. - (06/02/2014)


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP