Ha nevat molt al Pirineu?

29 de gener del 2013

Encara queda hivern per endavant. Inclús la meitat de la primavera. És a dir, força setmanes durant les quals pot seguir nevant a la serralada pirinenca. Fins ara, aquesta temporada s'han anat succeint diverses situacions, sobretot de component nord, que han anat acumulant importants gruixos de neu.

Realment ha nevat molt? Per a resoldre aquesta pregunta podem consultar els registres obtinguts per les estacions meteorològiques i observadors meteorològics o bé observar les fotografies que pren a diari el satèl·lit Terra de la NASA. En aquesta ocasió comparem dues imatges, les corresponents als dies 25 de gener d'enguany i 25 de gener de 2012. A simple vista ja podem respondre a la pregunta.


Sens subte, la quantitat de neu acumulada actualment permet gaudir dels esports d'hivern i garanteix una bona reserva d'aigua de cara als propers mesos.


Font imatge: NASA

2 comentarios:

Fabrice V ha dit...

Hi Diego. Congratulations for your blog. I just want to know if it possible to get the original link of the nasa pictures. You can mail me to fabrice.valery@francetv.fr Thanks for your help;

Diego Lázaro ha dit...

Hi Fabrice.
Thanks for your comment.
You can see NASA pictures through this link: http://1.usa.gov/YoJdon

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP