Devastador huracà Sandy

5 de novembre del 2012

L'huracà Sandy ja és història però encara caldrà temps per a recuperar la normalitat a molts sectors de la costa est dels Estats Units d'Amèrica (EUA). La força del vent, les intenses precipitacions i les inundacions provocades per l'augment del nivell del mar han deixat un gran rastre de destrucció. I el pitjor de tot: més d'un centenar de persones van perdre la vida.

A través d'internet i les xarxes socials es va poder seguir l'evolució de l'huracà, gairebé minut a minut. A continuació, una petita selecció d'imatges de Sandy amb alguns dels danys que ha provocat.

- Des de l'espai, el passat 29 d'octubre de 2012 es podia veure com Sandy s'acostava, formant un perfecte remolí, a la costa est dels EUA.


- A mesura que es desplaçava cap al nord, Sandy deixava importants quantitats de precipitació. El satèl·lit Suomi NPP va realitzar aquest fotografia, on es poden apreciar els sediments abocats pels rius dels estats de Florida, Georgia i South Carolina.

 

- Les àrees costaneres han estat les més afectades per l'huracà. Les següents fotografies aèries corresponen a la població de Mantoloking, situada a la costa de New Jersey, just al nord d'on Sandy va tocar terra. El paisatge ha canviat per complet.

 

- A la portada del darrer número publicat pel New York Magazine podem veure una espectacular fotografia de la ciutat dels gratacels. Una part important de l'illa de Manhattan es mantenia a les fosques mentre la resta de la ciutat tornava lentament a la normalitat.



Font imatges: NOAA, NASA, New York Magazine

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP