Tornado a Nova York (16-09-2010)

26 de setembre del 2010

Durant la tarda del passat 16 de setembre de 2010, la ciutat de Nova York (EUA) va ser afectada per una tempesta severa, amb vents superiors als 161 quilòmetres per hora, calamarsa i abundant aparell elèctric. Poc després de les cinc de la tarda, el National Weather Service va rebre l'avís de la presència d'un tornado a Staten Island. Posterioment, aquest es va desplaçar cap als barris de Brooklyn i Queens.

A més a més dels danys materials, una persona va perdre la vida i una altra va resultar-ne ferida quan un arbre va caure sobre el seu cotxe, que estava estacionat a l'espera de que passés el temporal. Segons el National Weather Service, cada any hi ha un parell d’alertes per tornado a la ciutat dels gratacels. Aquest darrer juliol, un petit tornado va afectar al Bronx durant una tempesta que va deixar sense llum a milers de ciutadans de l’àrea metropolitana. Des de 1950, la ciutat ha estat afectada per un total de vuit tornados.

Diversos ciutadans van ser testimonis d'aquest violent fenomen meteorològic. A continuació podeu veure un parell de vídeos presents a la xarxa, on es poden apreciar les huracanades ratxes de vent i l'abundant precipitació que va registrar-se sobre la zona de Brooklyn.







Font vídeos: Youtube / Vimeo

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP