Nou llibre: "Conèixer els núvols"

3 de novembre del 2009



"Els colors del cel i les formes la dinàmica dels núvols tenen un indubtable valor estètic, però, la seva observació i identificació té importància científica i ens pot resultar de gran utilitat per a la predicció local del temps atmosfèric, molt útil per als excursionistes i les activitats a l’aire lliure. Aquest llibre pretén mostrar com s’identifiquen els diferents tipus de núvols, ajudar-nos a comprendre la seva formació, i explicar com ens poden indicar que s’acosta un canvi de temps, o que l’atmosfera romandrà estable".

El passat 4 d'octubre, a la VIII Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra celebrada a Cantonigròs, es va presentar el llibre "Conèixer els núvols", de Jordi Mazon i Marcel Costa. La presentació va anar a càrrec de Manel Dot, president de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics (ACOM).


Jordi Mazon, Marcel Costa i Manel Dot, a Cantonigròs

I el passat 29 d'octubre es va fer la presentació del llibre a la Llibreria Catalònia de Barcelona, en aquesta ocasió a càrrec del Dr. Jeroni Lorente, catedràtic de física de l'atmosfera de la Universitat de Barcelona i gran afeccionat a la fotografia de núvols.

Fotografies: Cossetània Edicions / Jordi Costa

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP