Embassaments catalans al 65% de la seva capacitat

29 de juny del 2008

A punt de finalitzar el mes de juny, les reserves d'aigua dels embassaments de les conques internes catalanes segueixen augmentant, especialment els situats en els rius Ter i Llobregat. El pantà de La Baells està gairebé al màxim de la seva capacitat. Els embassaments situats en els afluents del riu Ebre també han vist augmentades les seves reserves, degut a que encara s'està produint el desglaç de la neu del Pirineu axial. Les tempestes de mitja tarda de la meitat nord, així com les de caràcter general del passat divendres, van aportant humitat al terreny, fet molt positiu davant les altes temperatures que estem tenint al llarg d'aquesta segona quinzena del mes de juny.


Estat dels embassaments (% de la seva capacitat):

Boadella: 34%
Sau: 81%

Susqueda: 51%

La Baells: 98%

La Llosa del Cavall: 53%

Sant Ponç: 74%


Font dades embassaments: ACA (Agència Catalana de l'Aigua)

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola, bona nit.
Esta molt bé aquest blog.

També pots entrar a la pagina del temps (3cat24) hi allà els meteorolegs de tv3 (Francesc Mauri, Tomas Molina, Toni Nadal, Dani Ramirez, Eloi Cordomi, etc.) donen noticies de qualsevol part del mon en forma de post, on expliquen el que passa i passara. Amb fotogràfies, videos, etc. Està molt i molt bé, a més TU, si et registres pots deixar els teus comentaris i ells els meteorolegs i tots els que estem registrats, llegirem el teu comentari. També poden llegir, evidenment, els que no estan registrats.
Si els preguntes alguna coseta als meteorolegs, possiblement et contestaran amb un comentari seu.
Resgistrati, val la pena.
Aqui tens l'enllaç:
http://blogs.ccrtvi.com/eltemps.php
La pagina principal de (3cat24/el temps) es aquest enllaç:
http://www.3cat24.cat/eltemps
Gràcies.
Que vagi bé!

Diego Lázaro ha dit...

Hola!
Gràcies pel teu comentari. El blog del Temps de TV3 el visito sovint i llegeixo els articles dels méteos. Encara no hi estic registrat, però m'hi apuntaré.
Salut!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP