Volant amb l'aurora boreal

7 de febrer del 2017


Si volar en parapent és una experiència única que permet sentir-te com un ocell, volar en parapent de nit i il·luminat per una aurora boreal ha de ser el súmmum. Ens referim al gran repte assolit per l'Horacio Llorens, campió del món de parapent acrobàtic, durant l'hivern passat.

Aquest espectacular vídeo és el resultat final de diversos vols que van tenir lloc a prop de la ciutat noruega de Tromso. A part de les complicacions que comporta un vol nocturn, el pilot i el seu equip es van haver d'enfrontar a condicions meteorològiques adverses, marcades per la neu i les baixes temperatures. Equipat amb un vestit de neoprè i uns guants escalfats per una bateria per evitar congelacions i poder controlar el paramotor, l'Horacio va poder volar en un escenari espectacular.

El fenomen lluminós de les aurores ("boreals" en l'hemisferi nord i "australs" en el sud) s'origina pels efectes de les tempestes solars, que provoquen alteracions en el camp geomagnètic terrestre. Les aurores s'observen sobretot en els cels de zones pròximes als pols de la Terra.


Font vídeo: Youtube (Red Bull)
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP