Temporal de neu a Boston

31 de gener del 2015

El nord-est dels Estats Units d’Amèrica, entre els dies 26 i 28 de gener de 2015, s’ha vist afectat per Juno, una gran tempesta de neu (blizzard). Aquesta situació meteorològica ens ha recordat a la tempesta Nemo, que justament ara fa dos anys va deixar aquesta àrea del país ben colgada de neu.

Tot i que les previsions meteorològiques no han acabat sent del tot encertades, almenys en el que respecte a la ciutat de Nova York, la nevada sí que ha estat considerable en d’altres estats com ara Massachussets. A la ciutat de Worcester han establert un nou rècord al haver-se acumulat fins a 87,6 centímetres de neu.


El satèl·lit Aqua de la NASA, en una imatge obtinguda el 28 de gener de 2015, ens permet observar com la neu ha deixat cobert tot el terreny des de la costa atlàntica fins a la regió dels Grans Llacs. La neu, el vent i les baixes temperatures fan que l’ambient sigui de rigorós hivern.


La ciutat de Boston també es troba aquests dies coberta per un bon tou de neu. De fet, segons el National Weather Service, aquesta ha estat la sisena nevada més gran des de que hi ha registres. Concretament han estat 62,5 centímetres de neu els que Juno ha deixat al llarg de tres jornades.

La Marta Crous i en Xavi Solé, una parella catalana resident a Boston i seguidora d’aquest blog, m’han enviat informació i una gran quantitat de fotografies d’aquesta gran nevada que han viscut in situ. Una vegada més els hi vull agrair la seva col·laboració des de l’altre costat de l’Atlàntic.



 

 
 





 

 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP